Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Sůl a koření
  3. Jedlá sůl
  4. Jídelní sůl diamantová do mlýnku 200g

Jídelní sůl diamantová do mlýnku 200g

Himálajská sůl jedlá diamantová do mlýnku    Solný pozdrav z prvohor - sůl, jak ji vytvořila sama příroda     gurmánská sůl jemné chuti, klenot mezi ... celý popis
Dostupnost
3 - 7 dnů
Nejsme plátci DPH
36 Kč
ks
Číslo produktu:3009
EAN kód:8595200607156
Výrobce:Cereus
Podobné produkty
    Jídelní sůl diamantová mletá 200g
    ks
      Jídelní sůl diamantová na solanku 200g
      ks
        Slánka - Jídelní sůl diamantová mletá 200g
        ks
          Jídelní sůl diamantová na pečivo 200g
          ks
          Kompletní specifikace

          Himálajská sůl jedlá diamantová do mlýnku

            

          Solný pozdrav z prvohor - sůl, jak ji vytvořila sama příroda

           

           

          • gurmánská sůl jemné chuti, klenot mezi solemi
          • zcela čistý přírodní produkt
          • nejstarší a nejčistší sůl na světě
          • vysoká bioenergetická a bioinformační hodnota (výběr z čistých krystalů)
          • plně průhledná se zřetelnou krystalickou strukturou
          • vhodná na každodenní použití v teplé a studené kuchyni
          • výborná chuť, skvěle dochutí pokrmy, dobře solí
          • má očistný vliv na lidský organismus a dokáže ničit cizorodé látky v těle
          • podporuje správný metabolismus
          • nižší obsah minerálních látek

           

          Těžba soli a celé následné zpracování (přebírání, třídění, mytí, sušení) je ruční práce.

          Pouze 10% vytěžené soli (té nejvyšší kvality)je možné použít jako sůl stolní.

          V celém procesu jsou dodržovány všechny evropské hygienické normy pro zpracování potravin.

          Himálajská sůl Cereus je pravidelně testována a kontrolována biochemickými a biofyzikálními ústavy v Německu , má certifikát společnosti ABCERT.

           

          Proč je sůl označována jako himálajská?

           

           

          Protože je těžena v jednom z nejstarších přírodních zdrojů na zemi, v hlubokých solných dolech pod himálajským pohořím z oblasti Punjab v Pakistánu.

          Její stáří se odhaduje na 540 milionů let, pochází z praoceánu z doby prvohor. Po velkých klimatických změnách ve druhohorách po něm zůstaly jen silné vrstvy minerální soli. Ta zůstala uchována 250 milionů let v původní nezměněné podobě pod sopečnou lávou a Himálajemi.

          Himálajská diamantová sůl je solí mořskou ve vyjímečné krystalické podobě.

           

          Složení:

           

           

          kamenná sůl v ryze panenské podobě

          velikost krystalu 3-5 mm

           

          Poznámka:

           

           

          Sůl není žádným způsobem při procesu zpracování upravena, neprošla žádným chemickým bělením ani čištěním, neobsahuje žádné umělé látky a přísady (na zlepšování sypkosti) ani konzervační látky.

           

          Aby zůstaly zachovány všechny přírodní vlastnosti soli, solte nejlépe těsně před podáváním nebo na konci doby vaření.

           

          Víte, že v Asii se k léčení diamantová sůl používá už více jak 3000 let?

          Zboží zařazeno v kategoriích
           

          Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
          Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.