Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Sůl a kořeněné směsi
  3. Himálajská jedlá sůl
  4. Jídelní sůl diamantová na pečivo 200g

Jídelní sůl diamantová na pečivo 200g

Himálajská sůl jedlá diamantová na pečivo     Solný pozdrav z prvohor - sůl, jak ji vytvořila sama příroda     gurmánská sůl jemné chuti, klenot mezi... celý popis
Dostupnost
skladem 2 ks
Nejsme plátci DPH
36 Kč
ks
Číslo produktu:3069
EAN kód:8595200607095
Výrobce:Cereus
Podobné produkty
    Jídelní sůl diamantová mletá 200g
    ks
      Slánka - Jídelní sůl diamantová mletá 200g
      ks
      • Kompletní specifikace
      • Jídelní sůl diamantová na pečivo 200g
        Jídelní sůl diamantová na pečivo 200g
        skladem 2 ks
        36 Kč
      • ks
      Kompletní specifikace

      Himálajská sůl jedlá diamantová na pečivo

       

       

      Solný pozdrav z prvohor - sůl, jak ji vytvořila sama příroda

       

       

      • gurmánská sůl jemné chuti, klenot mezi solemi
      • zcela čistý přírodní produkt
      • nejstarší a nejčistší sůl na světě
      • vysoká bioenergetická a bioinformační hodnota (výběr z čistých krystalů)
      • plně průhledná se zřetelnou krystalickou strukturou
      • vhodná na každodenní použití v teplé a studené kuchyni
      • hodí se nejlépe k posypu na domácí pečivo (díky své hrubosti 1-3mm)
      • lze ji použít také do mlýnku na sůl
      • výborná chuť, skvěle dochutí pokrmy, dobře solí
      • má očistný vliv na lidský organismus a dokáže ničit cizorodé látky v těle
      • podporuje správný metabolismus
      • nižší obsah minerálních látek

       

      Těžba soli a celé následné zpracování (přebírání, třídění, mytí, sušení) je ruční práce.

      Pouze 10% vytěžené soli (té nejvyšší kvality)je možné použít jako sůl stolní.

      V celém procesu jsou dodržovány všechny evropské hygienické normy pro zpracování potravin.

      Himálajská sůl Cereus je pravidelně testována a kontrolována biochemickými a biofyzikálními ústavy v Německu, má certifikát společnosti ABCERT.

       

      Proč je sůl označována jako himálajská?

       

       

      Protože je těžena v jednom z nejstarších přírodních zdrojů na zemi, v hlubokých solných dolech pod himálajským pohořím z oblasti Punjab v Pakistánu.

      Její stáří se odhaduje na 540 milionů let, pochází z praoceánu z doby prvohor. Po velkých klimatických změnách ve druhohorách po něm zůstaly jen silné vrstvy minerální soli. Ta zůstala uchována 250 milionů let v původní nezměněné podobě pod sopečnou lávou a Himálajemi.

      Himálajská diamantová sůl je solí mořskou ve vyjímečné krystalické podobě.

       

      Složení:

       

       

      kamenná sůl v ryze panenské podobě

      velikost krystalu 3-5 mm

       

      Poznámka:

       

       

      Sůl není žádným způsobem při procesu zpracování upravena, neprošla žádným chemickým bělením ani čištěním, neobsahuje žádné umělé látky a přísady (na zlepšování sypkosti) ani konzervační látky.

       

      Aby zůstaly zachovány všechny přírodní vlastnosti soli, solte nejlépe těsně před podáváním nebo na konci doby vaření.

       

      Víte, že v Asii se k léčení diamantová sůl používá už více jak 3000 let?

       

      Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
      Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.