Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Sůl a koření
  3. Jedlá sůl
  4. Jídelní sůl diamantová na pečivo 200g

Jídelní sůl diamantová na pečivo 200g

Himálajská sůl jedlá diamantová na pečivo     Solný pozdrav z prvohor - sůl, jak ji vytvořila sama příroda     gurmánská sůl jemné chuti, klenot mezi... celý popis
Dostupnost
skladem 2 ks
Nejsme plátci DPH
36 Kč
ks
Číslo produktu:3069
EAN kód:8595200607095
Výrobce:Cereus
Podobné produkty
    Jídelní sůl diamantová mletá 200g
    ks
      Jídelní sůl diamantová do mlýnku 200g
      ks
        Jídelní sůl diamantová na solanku 200g
        ks
        • Kompletní specifikace
        • Jídelní sůl diamantová na pečivo 200g
          Jídelní sůl diamantová na pečivo 200g
          skladem 2 ks
          36 Kč
        • ks
        Kompletní specifikace

        Himálajská sůl jedlá diamantová na pečivo

         

         

        Solný pozdrav z prvohor - sůl, jak ji vytvořila sama příroda

         

         

        • gurmánská sůl jemné chuti, klenot mezi solemi
        • zcela čistý přírodní produkt
        • nejstarší a nejčistší sůl na světě
        • vysoká bioenergetická a bioinformační hodnota (výběr z čistých krystalů)
        • plně průhledná se zřetelnou krystalickou strukturou
        • vhodná na každodenní použití v teplé a studené kuchyni
        • hodí se nejlépe k posypu na domácí pečivo (díky své hrubosti 1-3mm)
        • lze ji použít také do mlýnku na sůl
        • výborná chuť, skvěle dochutí pokrmy, dobře solí
        • má očistný vliv na lidský organismus a dokáže ničit cizorodé látky v těle
        • podporuje správný metabolismus
        • nižší obsah minerálních látek

         

        Těžba soli a celé následné zpracování (přebírání, třídění, mytí, sušení) je ruční práce.

        Pouze 10% vytěžené soli (té nejvyšší kvality)je možné použít jako sůl stolní.

        V celém procesu jsou dodržovány všechny evropské hygienické normy pro zpracování potravin.

        Himálajská sůl Cereus je pravidelně testována a kontrolována biochemickými a biofyzikálními ústavy v Německu, má certifikát společnosti ABCERT.

         

        Proč je sůl označována jako himálajská?

         

         

        Protože je těžena v jednom z nejstarších přírodních zdrojů na zemi, v hlubokých solných dolech pod himálajským pohořím z oblasti Punjab v Pakistánu.

        Její stáří se odhaduje na 540 milionů let, pochází z praoceánu z doby prvohor. Po velkých klimatických změnách ve druhohorách po něm zůstaly jen silné vrstvy minerální soli. Ta zůstala uchována 250 milionů let v původní nezměněné podobě pod sopečnou lávou a Himálajemi.

        Himálajská diamantová sůl je solí mořskou ve vyjímečné krystalické podobě.

         

        Složení:

         

         

        kamenná sůl v ryze panenské podobě

        velikost krystalu 3-5 mm

         

        Poznámka:

         

         

        Sůl není žádným způsobem při procesu zpracování upravena, neprošla žádným chemickým bělením ani čištěním, neobsahuje žádné umělé látky a přísady (na zlepšování sypkosti) ani konzervační látky.

         

        Aby zůstaly zachovány všechny přírodní vlastnosti soli, solte nejlépe těsně před podáváním nebo na konci doby vaření.

         

        Víte, že v Asii se k léčení diamantová sůl používá už více jak 3000 let?

        Zboží zařazeno v kategoriích
         

        Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
        Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.