Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Sůl a koření
  3. Jedlá sůl
  4. Jídelní sůl diamantová na solanku 200g

Jídelní sůl diamantová na solanku 200g

Himálajská sůl diamantová na solanku    Solný pozdrav z prvohor - sůl, jak ji vytvořila sama příroda   zcela čistý přírodní produkt nejstarší a nejč... celý popis
Dostupnost
3 - 7 dnů
Nejsme plátci DPH
36 Kč
ks
Číslo produktu:3010
EAN kód:8595200607149
Výrobce:Cereus
Podobné produkty
    Jídelní sůl diamantová mletá 200g
    ks
      Jídelní sůl diamantová do mlýnku 200g
      ks
        Jídelní sůl diamantová na pečivo 200g
        ks
        Kompletní specifikace

        Himálajská sůl diamantová na solanku

          

        Solný pozdrav z prvohor - sůl, jak ji vytvořila sama příroda

         

        • zcela čistý přírodní produkt
        • nejstarší a nejčistší sůl na světě
        • vysoká bioenergetická a bioinformační hodnota
        • největší předností není přítomnost minerálů jako u růžové himálajské soli, ale vysoký stupeň krystalického uspořádání

         

        Roztok solanky

         

         

        • umí vyrovnat hladinu zásad a kyselin v těle
        • má povzbuzující funkci na žaludek, střeva, látkovou výměnu organismu i krevní oběh
        • zlepšuje vodivost v těle
        • rozbourává molekulární sloučeniny
        • dokáže zbavovat cévy usazenin
        • vyplavuje těžké kovy (rtuť, olovo, arsen, amalgám), vodní kámen a další
        • zesiluje vylučování živočišných bílkovin močí
        • dodá tělu dostatek energie na regeneraci a pročištění

         

        Proč právě solanka?

         

         

        Solanka je vlastně směs vody a soli, díky vzniklé reakci se následně změní geometrická struktura vody i soli.

        Vzniklá směs, ve které je takové množství soli, že se sůl už dále nerozpouští, je nasyceným roztokem soli neboli nasycenou solankou. Krystalická struktura soli v solance má tak velkou sílu, že její frekvenční vzor přetrvává až 24 hodin v našem těle. Solankou dodáte přesně ten frekvenční vzor, který tělu chybí, např. při nemoci.Velmi důležitá je kvalita soli, ze které je připravována.

         

        Jak ji připravit?

         

         

        Do sklenice nebo skleněné nádoby s umělohmotným víčkem vložte krystaly soli a zalijte přírodní pramenitou vodou (s nízkým obsahem minerálů) tak, aby byly potopené. Přibližně po hodině se krystaly natolik rozpustí, že vznikne 26% nasycená krystalická solanka. V takto silném roztoku se solné krystaly se již dále nerozpouští. Teprve po opětovném přidání vody (zředěním koncentrace roztoku) se začnou opět rozpouštět (do dalšího nasycení solanky). Dokud jsou solné krystaly ve sklenici, je krystalická solanka nasycená.Tímto způsobem vytvořená krystalická solanka je výchozí substancí pro další možnosti použití.

         

        Solanku můžete dolévat vodou, dokud se solné krystaly úplně nerozpustí. Po rozpuštění všech krystalů počkejte s užíváním, až po přidání dalšího solného krystalu, aby byla zaručena 26% koncentrace. Solanku není třeba zvlášť skladovat, je trvanlivá a nekazí se.Bakterie,viry ani plísně se v solance nemnoží, protože se jedná se o sterilní roztok.

         

        Užití:

         

         

        Iontový nápoj z himálájské růžové soli připravíte smícháním 1 čajové lžičky nasycené solanky s 2dl přírodní pramenité vody. Nápoj vypijte nejlépe na lačný žaludek.

         

        Těžba himálajské soli a celé její následné zpracování (přebírání, třídění, mytí, sušení na slunci) je ruční práce.

        Pouze 10% vytěžené soli (té nejvyšší kvality) je možné použít jako sůl stolní.

        V celém procesu jsou dodržovány všechny evropské hygienické normy pro zpracování potravin.

        Himálajská sůl Cereus je pravidelně testována a kontrolována biochemickými a biofyzikálními ústavy v Německu , má certifikát společnosti ABCERT.

         

        Proč je sůl označována jako himalájská?

         

         

        Protože je těžena v jednom z nejstarších přírodních zdrojů na zemi, v hlubokých solných dolech pod himálajským pohořím z oblasti Punjab v Pakistánu.

        Její stáří se odhaduje na 540 milionů let, pochází z praoceánu z doby prvohor. Po velkých klimatických změnách ve druhohorách po něm zůstaly jen silné vrstvy minerální soli. Ta zůstala uchována 250 milionů let v původní nezměněné podobě pod sopečnou lávou a Himálajemi.

        Himálajská diamantová sůl je solí mořskou ve výjimečné krystalické podobě.

         

        Složení:

         

         

        kamenná sůl v ryze panenské podobě

        velikost krystalu 1-3 cm

         

        Poznámka:

         

         

        Sůl není žádným způsobem při procesu zpracování upravena, neprošla žádným chemickým bělením ani čištěním, neobsahuje žádné umělé látky, přísady ani konzervační látky.

         

        Vypijte-li každé ráno na lačný žaludek malou čajovou lžičku solanky smíchanou se sklenicí přírodní pramenité vody povzbudíte funkci žaludku, střev,trávení a látkovou výměnu, zlepšíte vodivost v těle a následně i krevní oběh.

        Další využití solanky je v ústní a zubní hygieně, ke koupelím, k potírání pokožky, obkladům.

        Zboží zařazeno v kategoriích
         

        Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
        Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.