Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Sůl a koření
  3. Jedlá sůl
  4. Jídelní sůl růžová na pečivo 200g

Jídelní sůl růžová na pečivo 200g

Himálajská sůl jedlá růžová na pečivo     Solný pozdrav z prvohor - sůl, jak ji vytvořila sama příroda   zcela čistý přírodní produkt nejstarší a nej... celý popis
Dostupnost
3 - 7 dnů
Nejsme plátci DPH
29 Kč
ks
Číslo produktu:3068
EAN kód:8595200607071
Výrobce:Cereus
Podobné produkty
    Jídelní sůl růžová mletá 200g
    ks
      Jídelní sůl růžová do mlýnku 200g
      ks
        Jídelní sůl růžová na solanku 180g
        ks
          Jídelní sůl růžová mletá 1kg
          ks
          Kompletní specifikace

          Himálajská sůl jedlá růžová na pečivo

           

           

          Solný pozdrav z prvohor - sůl, jak ji vytvořila sama příroda

           

          • zcela čistý přírodní produkt
          • nejstarší a nejčistší sůl na světě
          • obsahuje 84 esenciálních minerálů v dobře vstřebatelné formě
          • zdroj vápníku, draslíku, hořčíku, železa, zinku, manganu,stopového množství jódu a mnoha dalších minerálů a stopových prvků
          • vhodná na každodenní použití v teplé a studené kuchyni
          • hodí se nejlépe k posypu na domácí pečivo (díky své hrubosti 1-3mm)
          • lze ji použít také do mlýnku na sůl
          • výborná chuť, skvěle dochutí pokrmy
          • podporuje správný metabolismus
          • šetrná ke tkáním a nehromadí se v těle
          • vysoká bioenergetická hodnota

           

          Těžba soli a celé následné zpracování (přebírání, třídění, mytí, sušení) je ruční práce.

          Pouze 10% vytěžené soli (té nejvyšší kvality) je možné použít jako sůl stolní.

          V celém procesu jsou dodržovány všechny evropské hygienické normy pro zpracování potravin.

          Himálajská sůl Cereus je pravidelně testována a kontrolována biochemickými a biofyzikálními ústavy v Německu , má certifikát společnosti ABCERT.

           

          Proč je sůl označována jako himálajská?

           

          Protože je těžena v jednom z nejstarších přírodních zdrojů na zemi, v hlubokých solných dolech pod himalájským pohořím z oblasti Punjab v Pakistánu.

          Její stáří se odhaduje na 540 milionů let, pochází z praoceánu z doby prvohor. Po velkých klimatických změnách ve druhohorách po něm zůstaly jen silné vrstvy minerální soli. Ta zůstala uchována 250 milionů let v původní nezměněné podobě pod sopečnou lávou a Himálajemi.

          Himálajská sůl je solí mořskou ve vyjímečné krystalické podobě a její růžová barva je způsobena minerály a železem pocházejícím z lávy.

           

          Složení:

           

          kamenná sůl v ryze panenské podobě

          velikost krystalu 2-3 mm

           

          Poznámka:

           

          Sůl není žádným způsobem při procesu zpracování upravena, neprošla žádným chemickým bělením ani čištěním, neobsahuje žádné umělé látky a přísady (na zlepšování sypkosti) ani konzervační látky.

           

          Aby zůstaly zachovány všechny přírodní vlastnosti soli, solte nejlépe těsně před podáváním nebo na konci doby vaření.

          Zboží zařazeno v kategoriích
           

          Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
          Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.