Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Sůl a koření
  3. Jedlá sůl
  4. Jídelní sůl růžová na pečivo 200g

Jídelní sůl růžová na pečivo 200g

Himálajská sůl jedlá růžová na pečivo     Solný pozdrav z prvohor - sůl, jak ji vytvořila sama příroda   zcela čistý přírodní produkt nejstarší a nej... celý popis
Dostupnost
3 - 7 dnů
Nejsme plátci DPH
29 Kč
ks
Číslo produktu:3068
EAN kód:8595200607071
Výrobce:Cereus
Podobné produkty
    Jídelní sůl růžová mletá 200g
    ks
      Jídelní sůl růžová do mlýnku 200g
      ks
        Jídelní sůl růžová na solanku 180g
        ks
          Slánka - Jídelní sůl růžová mletá 200g
          ks
            Jídelní sůl růžová mletá 1kg
            ks
            Kompletní specifikace

            Himálajská sůl jedlá růžová na pečivo

             

             

            Solný pozdrav z prvohor - sůl, jak ji vytvořila sama příroda

             

            • zcela čistý přírodní produkt
            • nejstarší a nejčistší sůl na světě
            • obsahuje 84 esenciálních minerálů v dobře vstřebatelné formě
            • zdroj vápníku, draslíku, hořčíku, železa, zinku, manganu,stopového množství jódu a mnoha dalších minerálů a stopových prvků
            • vhodná na každodenní použití v teplé a studené kuchyni
            • hodí se nejlépe k posypu na domácí pečivo (díky své hrubosti 1-3mm)
            • lze ji použít také do mlýnku na sůl
            • výborná chuť, skvěle dochutí pokrmy
            • podporuje správný metabolismus
            • šetrná ke tkáním a nehromadí se v těle
            • vysoká bioenergetická hodnota

             

            Těžba soli a celé následné zpracování (přebírání, třídění, mytí, sušení) je ruční práce.

            Pouze 10% vytěžené soli (té nejvyšší kvality) je možné použít jako sůl stolní.

            V celém procesu jsou dodržovány všechny evropské hygienické normy pro zpracování potravin.

            Himálajská sůl Cereus je pravidelně testována a kontrolována biochemickými a biofyzikálními ústavy v Německu , má certifikát společnosti ABCERT.

             

            Proč je sůl označována jako himálajská?

             

            Protože je těžena v jednom z nejstarších přírodních zdrojů na zemi, v hlubokých solných dolech pod himalájským pohořím z oblasti Punjab v Pakistánu.

            Její stáří se odhaduje na 540 milionů let, pochází z praoceánu z doby prvohor. Po velkých klimatických změnách ve druhohorách po něm zůstaly jen silné vrstvy minerální soli. Ta zůstala uchována 250 milionů let v původní nezměněné podobě pod sopečnou lávou a Himálajemi.

            Himálajská sůl je solí mořskou ve vyjímečné krystalické podobě a její růžová barva je způsobena minerály a železem pocházejícím z lávy.

             

            Složení:

             

            kamenná sůl v ryze panenské podobě

            velikost krystalu 2-3 mm

             

            Poznámka:

             

            Sůl není žádným způsobem při procesu zpracování upravena, neprošla žádným chemickým bělením ani čištěním, neobsahuje žádné umělé látky a přísady (na zlepšování sypkosti) ani konzervační látky.

             

            Aby zůstaly zachovány všechny přírodní vlastnosti soli, solte nejlépe těsně před podáváním nebo na konci doby vaření.

            Zboží zařazeno v kategoriích
             

            Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
            Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.