Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Sůl a kořeněné směsi
  3. Himálajská jedlá sůl
  4. Slánka - Jídelní sůl růžová mletá 200g

Slánka - Jídelní sůl růžová mletá 200g

Himálajská sůl jedlá růžová mletá - slánka   Solný pozdrav z prvohor - sůl, jak ji vytvořila sama příroda   zcela čistý přírodní produkt nejstarší a ... celý popis
Dostupnost
skladem 1 ks
Nejsme plátci DPH
39 Kč
ks
Číslo produktu:3006
EAN kód:8595200607217
Výrobce:Cereus
Podobné produkty
    Jídelní sůl růžová mletá 200g
    ks
      Jídelní sůl růžová na solanku 180g
      ks
        Jídelní sůl růžová mletá, 1kg
        ks
        • Kompletní specifikace
        • Slánka - Jídelní sůl růžová mletá 200g
          Slánka - Jídelní sůl růžová mletá 200g
          skladem 1 ks
          39 Kč
        • ks
        Kompletní specifikace

        Himálajská sůl jedlá růžová mletá - slánka

         

        Solný pozdrav z prvohor - sůl, jak ji vytvořila sama příroda

         

        • zcela čistý přírodní produkt
        • nejstarší a nejčistší sůl na světě
        • obsahuje 84 esenciálních minerálů v dobře vstřebatelné formě
        • zdroj vápníku, draslíku, hořčíku, železa, zinku, manganu,stopového množství jódu a mnoha dalších minerálů a stopových prvků
        • vhodná na každodenní použití v teplé a studené kuchyni
        • výborná chuť, skvěle dochutí pokrmy
        • podporuje správný metabolismus
        • šetrná ke tkáním a nehromadí se v těle
        • vysoká bioenergetická hodnota

         

        Těžba soli a celé následné zpracování (přebírání, třídění, mytí, sušení) je ruční práce.

        Pouze 10% vytěžené soli (té nejvyšší kvality) je možné použít jako sůl stolní.

        V celém procesu jsou dodržovány všechny evropské hygienické normy pro zpracování potravin.

        Himálajská sůl Cereus je pravidelně testována a kontrolována biochemickými a biofyzikálními ústavy v Německu , má certifikát společnosti ABCERT.

         

        Proč je sůl označována jako himálajská?

         

        Protože je těžena v jednom z nejstarších přírodních zdrojů na zemi, v hlubokých solných dolech pod himalájským pohořím z oblasti Punjab v Pakistánu.

        Její stáří se odhaduje na 540 milionů let, pochází z praoceánu z doby prvohor. Po velkých klimatických změnách ve druhohorách po něm zůstaly jen silné vrstvy minerální soli. Ta zůstala uchována 250 milionů let v původní nezměněné podobě pod sopečnou lávou a Himálajemi.

        Himálajská sůl je solí mořskou ve vyjímečné krystalické podobě a její růžová barva je způsobena minerály a železem pocházejícím z lávy.

         

        Složení:

         

        kamenná sůl v ryze panenské podobě

        velikost krystalu 1 mm

         

        Poznámka:

         

        Sůl není žádným způsobem při procesu zpracování upravena, neprošla žádným chemickým bělením ani čištěním, neobsahuje žádné umělé látky a přísady (na zlepšování sypkosti) ani konzervační látky.

         

        Aby zůstaly zachovány všechny přírodní vlastnosti soli, solte nejlépe těsně před podáváním nebo na konci doby vaření.

         

        Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
        Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.